Voluntariat

Tens ganes de dedicar una part del teu temps lliure a compartir experi猫ncies amb les persones amb discapacitat intel路lectual i del desenvolupament (DID) o amb problem脿tica de salut mental de la zona de Lleida?

Des de la Fundaci贸 Aspros promovem el voluntariat social i necessitem voluntaris i volunt脿ries que vulguin donar suport a les persones amb DID i/o amb problem脿tica de Salut Mental en el seu dia a dia als diferents serveis.

Si est脿s interessat en col路laborar amb nosaltres pots posar-te en contacte:

  • Enviant un correu electr貌nic a [email protected]
  • A trav茅s del tel猫fon m貌bil 663 614 076.

Els serveis de voluntariat de la Fundaci贸, van orientats a totes les persones, empreses que vulguin col路laborar amb la nostra Fundaci贸.

Vols ser voluntari de la Fundaci贸 Aspros? pots fer-ho en qualsevol dels nostres serveis ja siguin els residencials o b茅 els serveis di眉rns com els centres ocupacionals, donant suport i acompanyament en:

  • Activitats d鈥檕ci i temps lliure i/o visites m猫diques 
  • La dinamitzaci贸 dels espais de lleure
  • Tallers que es desenvolupin en els serveis (nataci贸, tallers artesanals, TIC, activitats f铆sico-esportives, etc.)
  • Festes i esdeveniments ja siguin comunit脿ries o b茅 internes als serveis
  • En gestions administratives

Aix铆 com en 脿rees com la comunicaci贸, el m脿rqueting i el propi servei de voluntariat.

Comptem a m茅s amb un grup de voluntaris que ens acompanyen en les activitats l煤diques i culturals els caps de setmana per a aquelles persones amb discapacitat que viuen amb les seves fam铆lies, a qui ajudem a organitzar un lleure inclusiu.

Cada servei o 脿rea compta amb un responsable de la gesti贸 directa de la persona volunt脿ria.

Entenem per voluntari la persona/empresa que de forma altruista i compromesa, realitzi activitats d鈥檃companyament i suport en els 脿mbits de treball de la Fundaci贸 Aspros, amb les persones amb discapacitat.

La col路laboraci贸 amb la nostra entitat pot ser ocasional o continuada. Estar脿 coberta mitjan莽ant la corresponent p貌lissa d鈥檃sseguran莽a.

El perfil de la persona volunt脿ria anir脿 directament relacionat segons el tipus d鈥檃cci贸 que es desenvolupi en el voluntariat.

L鈥檈ntitat 茅s membre de la Federaci贸 Catalana del Voluntariat Social- FCVS.

Procediment

per a ser voluntari

S鈥檕fereix a les persones interessades en fer voluntariat a la nostra organitzaci贸 una carpeta que cont茅: presentaci贸 de l鈥檈ntitat, pla de voluntariat de l鈥檈ntitat, formaci贸 que rebr脿 la persona volunt脿ria, el proc茅s d鈥檃companyament i drets i deures del聽voluntariat.

Entrevista personalitzada on es recull els interessos de la persona candidata, motivacions per fer voluntariat, disponibilitat i 脿mbits d鈥檌nter猫s

Un cop ambdues parts decideixen establir una col路laboraci贸 s鈥檕mplir脿 una fitxa de dades de la persona volunt脿ria que l鈥檈ntitat guardar脿 segons marca la RGPD.

Es formalitza la relaci贸 entre ambdues parts amb la signatura del full de comprom铆s

Un cop signat el full de comprom铆s, es tramitar脿 l鈥檃sseguran莽a obligat貌ria, de car脿cter anual. El cost de la mateixa l鈥檃ssumeix l鈥檈ntitat.

6.1.聽聽聽聽Notificaci贸 amb antelaci贸

6.2.聽聽聽聽Reuni贸 de valoraci贸 final


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0