Persones i famílies

Serveis diürns

Què oferim?

Dirigits a persones majors de 18 anys, des d’on s’acompanya a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de la salut mental per mantenir i assolir habilitats per a la seva inclusió social.

Centre Ocupacional Casa Nostra

Ubicat en un entorn rural, al municipi de Sudanell (Lleida), el centre té l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual en l’etapa adulta a través d’activitats que ajudin a mantenir les seves habilitat i la promoció de la seva autonomia.

Al centre s’ofereixen dues tipologies de servei en funció de les necessitats de cada persona: Servei de Teràpia Ocupacional i Servei Ocupacional d’Inserció.

Contacta amb el centre:

Previous slide
Next slide

Centre Ocupacional Ciutat Campus

El centre està pensat com un espai on s’ofereixen diverses activitats que ajuden al manteniment de les habilitats i que treballen l’autonomia de les persones usuàries. La seva cèntrica ubicació ens permet treballar i potenciar la inclusió comunitària de les persones.

Contacta amb el centre:

Previous slide
Next slide

Centre Ocupacional Sorigué

Ubicat en un singular edifici creat per l’arquitecte Daniel Gelabert, l’espai compta amb més de 4.000 m2, aules equipades pel desenvolupament de la motricitat, la comunicació i l’estimulació sensorial, on es desenvolupen activitats per un equip de professionals especialitzats.

Contacta amb el centre:

Previous slide
Next slide

Centre Ocupacional Entrevies

Més conegut com “La Nau”, el centre es presenta com un espai d’aprenentatge i treball on les persones poden desenvolupar les seves capacitat i potenciar les seves habilitats, gràcies a l’acompanyament i assessorament de diversos professionals.

Descobreix Mans amb Cor

Mans amb cor és un projecte d’artesania social. És una opció per poder regalar productes diferents, originals i amb un gran valor afegit. Ideal per a celebracions o empreses compromeses que vulguin obsequiar amb un detall solidari als seus clientes o treballadors.

Contacta amb el centre:

Previous slide
Next slide

Servei Prelaboral - Salut mental

El servei Prelaboral és un servei social especialitzat que, coordinat amb els serveis socials, sanitaris, formatius i laborals, intervé en persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental amb la finalitat de capacitar-les perquè adquireixin les competències necessàries per incrementar el seu nivell d’ocupabilitat i facilitar la seva inserció laboral.

Consulta la nostra carta de serveis.

Contacta amb el centre:

Previous slide
Next slide