60 anys caminant junts

Qui som?

Impulsem la igualtat d’oportunitats i la promoció social individual per construir una societat justa i equitativa per a tothom

Som una entitat privada sense afany de lucre que des de l’any 1962 treballa per impulsar la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i problemàtica de salut mental, així com per garantir la seva qualitat de vida. Ho fem juntament amb les famílies, administracions i entitats públiques.

Els nostres més de 60 anys de trajectòria ens posicionen com a referents en la sensibilització sobre les discapacitats psíquiques i com una entitat pionera en el desenvolupament de programes adreçats a afavorir la inserció social i laboral d’aquest col·lectiu.

Un model centrat en les persones

Actualment, a la Fundació Aspros atenem a més de 650 persones i les seves famílies, gran part d’elles, amb diferents graus de discapacitat intel·lectual i d’etiologies diverses, com ara síndrome de Down, encefalopaties, trastorns metabòlics, incompatibilitats RH, entre d’altres. A més, també tenim cura de les persones amb discapacitats físiques amb afectacions motrius greus, sensorials i malalts mentals crònics.

+650

persones ateses

+20

serveis