Aspros

VIII edició de “Caminem per la Vida”

Com cada any per aquestes dates, 8 de març, repetim la caminada de Casa Nostra de Sudanell “Caminem per la Vida”. Durant el trajecte podrem gaudir de la floració dels arbres fruiters i de la tranquil·litat que transmet la plana de Lleida.

El circuit comenca a la plaça de l’Església de Sudanell i recorre uns 6 km pels camins de Sudanell per arribar a l’Ermita de Carrassumada. A dalt del tossal ens esperaran entrepans i refrescs per agafar forces per la tornada. Després de gaudir de la panoràmica dels pantans d’Utxesa, enfilarem el camí de tornada cap al complex de Casa Nostra. Un cop a Sudanell a les 12h, ens rebrà un vermut musical a càrrec de Guitarres i Veus del Pilar.

Hi ha 2 circuits disponibles per als participants, un de 6,5 km i un de 13km. Tots dos surten de la plaça de l’esglèsia de Sudanell a les 9:30h del mati. La inscripció 6€ adults i 3€ menors de 12 anys.

Per a més informació trucar al 973 258 188 o bé un correu electrònic a casanostra@aspros.cat

Col·laboren:
Ajuntament de Sudanell,  Autocars Gamon, Farmàcia de Dalt, Fruits de Ponent, Cal Piteu, Plusfresc, Restaurant La Lluna, Merceria Noemi, Bar El Forn, Cooperativa Trecoop, Perruqueria Salomé, Funeraria Pere Borras i Funeraria Jesus Borras.