Aspros

Una setantena de famílies i professionals participen a una xerrada sobre el dol en persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament

La Fundació Aspros celebra la segona sessió de les trobades “Espai en família”, un cicle anual de xerrades que l’entitat organitza amb el suport de Dincat i el departament de Drets Socials.  

En aquesta ocasió, la trobada, que va tenir lloc el passat 22 de juny a les instal·lacions del Rectorat de la Universitat de Lleida, va comptar amb l’assistència d’una setantena de famílies i professionals que van mostrar el seu interès en la gestió del dol i dels processos de pèrdua en les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. La xerrada va estar conduïda per Àngels Ponce, treballadora social, terapeuta familiar i coach especialista en dol i mindfulness.

L’objectiu d’aquestes xerrades és el d’atansar i oferir a les famílies, als professionals i a qualsevol persona vinculada al col·lectiu informació útil i d’interès per continuar garantint els drets i la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual, així com assegurar una qualitat de vida plena. La pròxima trobada tindrà lloc el proper 21 de setembre.