Serveis per l'empresa

Tecnosolucions

El teu aliat en la gestió i custòdia de documents

Realitzem treballs de custòdia, digitalització, destrucció confidencial i comandes periòdiques de documentació, entre d’altres. Els serveis de Tecnosolucions estan pensats per a empreses públiques, privades i també per a particulars.

Ens encarreguem de la recollida, destrucció i reciclatge de documents confidencials i de residus com paper, plàstic i cartró, garantint el compliment de la normativa de seguretat i qualitat. A més, posem a disposició dels nostres clients certificats que avalen les destruccions que duem a terme.

Assegurem la màxima seguretat i confidencialitat en la custòdia de tot tipus de documents. Mantenim un control exhaustiu de la documentació i facilitem la informació als nostres clients de forma immediata.

Facilitem la conversió de documents en paper en format digital. Gestionem de forma àgil i confidencial l’escaneig de documents per poder assegurar als nostres clients un accés centralitzat, segur i senzill a la seva informació.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.Confien en nosaltres