Aspros

Som la mirada del canvi | 8M

Avui, 8 de març, és el Dia Internacional de la Dona. Des de la Fundació Aspros no volem deixar passar l’oportunitat de sumar-nos a les demandes i reivindicacions d’aquest dia en la lluita per la igualtat de gènere. Hem reunit diferents dones ateses i professionals de la nostra entitat per alçar la seva veu i posar en valor la seva tasca dia rere dia per aconseguir una societat més justa, equitativa i inclusiva per a totes les persones. Som la mirada del canvi, una mirada que pot canviar el món!

Moltes gràcies a les 23 participants del vídeo: Laura Miró, Marina Caldero, Inma Martos, Lluïsa Domènech, Chelo Pestaña, Pili Carné, Belén Tella, Consol Navas, Esther Navarro, Cristina Mercadé, Marta Llorens, Núria Rivas, Aina Llobet, Lucía Montoliu, Rosa Gil, Agurtzane López, Gemma Bosch, Andrea Expósito, Montse Martí, Anna Folguera, Montse Sabaté, Cristina Estruga i Aida Rodríguez.

A més, ens sumem a la campanya engegada per Dincat #DiversesPeroIgualmentDones, que pretén posar en valor el paper de les dones amb discapacitat intel·lectual en la lluita feminista; unes dones que pateixen una doble discriminació: per ser dones i per tenir una discapacitat. Algunes de les principals discriminacions que pateixen són el menor accés a l’educació, taxes d’atur més elevades, salaris inferior i un risc més alt de patir un abús sexual. Es moment que la seva veu també sigui escoltada!

Feliç 8M a tothom!