Aspros

Som i Serem organitza el Casal d’Estiu 2022 per a infants, joves i adults

El servei de lleure de la Fundació Aspros ofereix activitats esportives, lúdiques i creatives per totes aquelles persones que vulguin passar un estiu divertit

El servei de lleure Som i Serem de la Fundació Aspros ha organitzat dos Casals d’Estiu per a infants, joves i adults amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental, amb el principal objectiu que les persones puguin gaudir d’un temps d’oci i de qualitat durant el període estival.

El casal d’infants (de 7 a 13 anys) i joves (de 14 a 21 anys) es durà a terme de l’11 al 15 de juliol i del 18 al 22 de juliol a l’Avinguda Joana Raspall número 30 de Lleida. S’oferiran activitats lúdiques, esportives i creatives sota el concepte ‘Viatgem pel món’.

El segon casal, dirigit a adults a partir de 22 anys, tindrà lloc al Centre Ocupacional Sorigué de l’1 al 5 d’agost i del 8 al 12 d’agost i també oferirà un seguit d’activitats per tal que les persones s’ho passin d’allò més bé durant l’estiu. En els dos casos, s’ofereix un servei opcional de transport.

Si vols més informació o vols apuntar-te al Casal d’Estiu 2022, pots escriure un correu a somiserem@aspros.cat o bé trucar al 663 614 076.