Salut Mental

Treballar 茅s un dret fonamental de totes les persones

Tothom ha de formar-se per ser un bon candidat al m贸n laboral

La motivaci贸 茅s el que t’ajuda a comen莽ar. l’h脿bit et mant茅 ferm al teu cam铆

Qui som

El Servei Prelaboral 茅s un servei social, complementari als ja existents a la Xarxa Social, Sanit脿ria i de Treball, que at茅n a persones amb discapacitat derivada d’una malaltia mental que estiguin motivades per a iniciar un proc茅s de capacitaci贸 i rehabilitaci贸 laboral.

Qu猫 fem

L’objectiu general 茅s, mitjan莽ant un programa de rehabilitaci贸 individual, aconseguir que la persona atesa adquireixi, recuperi i mantingui capacitats suficients per permetre-li la inserci贸 i el manteniment en una activitat laboral amb suport (centre especial de treball, empresa d’inserci贸) o una activitat laboral ordin脿ria.

Com ho fem

La intervenci贸 per arribar a aquest objectiu es porta a terme tant a nivell individual com a partir de tallers rehabilitadors, no remunerats, en els quals es treballa amb una metodologia activa, participativa i individualitzada, que tractar脿 d鈥檌ncidir tant en les caracter铆stiques de l鈥檜suari com en les del seu entorn familiar, social i laboral.

En aquests tallers, no es tracta tant d’adquirir coneixements t猫cnics sin贸 que el seu principal objectiu 茅s el d’assolir h脿bits laborals b脿sics comuns a qualsevol feina.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0