Aspros

Reformem la R3 de Casa Nostra (Sudanell)

En les darreres setmanes hem avançat amb les obres de reforma integral de l’anomenada R3 (residència tercera) del Complex Casa Nostra de Sudanell. Aquestes obres implicaran la restauració del terra i els sostres, del cablejat elèctric, de la climatització, de portes i banys, l’ampliació d’algunes estances, entre d’altres. L’objectiu principal és que les persones que hi viuen puguin assolir una qualitat de vida benestant i òptima, fomentant la seva autonomia,

Part d’aquesta actuació és finançarà gràcies a la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, que ha concedit 60.000€ a aquest projecte anomenat “La llar: projectes personals cap a una vida independent”, en el marc de la “Convocatòria social Catalunya 2022”. El cost restant l’assumeix la Fundació Aspros.

Aquesta és una obra molt esperada per les persones que han viscut en aquesta residència. Les fotografies mostren el moment quan tiren les estructures obsoletes del que ha estat la seva llar, per construir nous fonaments amb la mirada posada cap a una etapa plena de nous projectes, il·lusions i objectius.

La previsió de les obres és d’aproximadament quatre mesos. Durant aquest temps, setze persones viuran a l’alberg municipal que ens ha facilitat l’Ajuntament de Torres de Segre.