Presentació

Un nou camí cap a la qualitat de vidala responsabilitatla integració social

L'objectiu de la Fundació és difondre i ampliar actuacions dirigides a la construcció d'una societat de progrés basada en la igualtat d'oportunitats i en la promoció social individual

L'Entitat

L’activitat fou iniciada amb esforços i sacrificis l’any 1962 sent una de les primeres entitats que, fins i tot a nivell nacional, fou instituïda en el camp de l’atenció directa a persones amb discapacitat intel·lectual.

En el transcurs d’aquests més de 56 anys de tasca, Aspros dedica especial atenció al “Servei Integral” que desenvolupa, que està eficientment tractat i també, de manera especial en l’activitat d’ “Acolliment Residencial”. Especialitat que es desenvolupa, a la Llar  Casa Nostra a Sudanell i a les LLars Urbanes de Lleida.

La Fundació

El gener de 2005, Aspros es constitueix com a Fundació. L’Entitat, sempre ha apostat per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i la de les seves famílies. La seva tasca en pro de la discapacitat intel·lectual ha estat  ampliada en el decurs d’aquests anys a altres discapacitats com són: la discapacitat física, i el trastorn mental entre altres. En l’actualitat Aspros atén a més de 500 persones i les seves famílies;

La Fundació Aspros és un referent per l’impuls d’accions de sensibilització envers les discapacitats psíquiques i sobretot, una entitat pionera en la realització de programes adreçats a afavorir la inserció social i laboral d’aquest col·lectiu.

En l’actualitat Aspros atén a més de 500 persones i les seves famílies; majoritàriament a persones amb discapacitat intel·lectual severa, mitjana, lleugera o límit, d’etiologies diverses: síndrome de Down, encefalopaties, trastorns metabòlics, incompatibilitats RH, entre altres. També discapacitats físiques amb afectacions motrius greus, sensorials i malalts mentals crònics.

L’Entitat compta amb prop de 400 professionals en plantilla: psiquiatres, psicòlegs, dietistes, treballadores socials, pedagogs, infermers, logopedes, fisioterapeutes, monitors, així com un equip mèdic multidisciplinari.

Recursos Humans

L’equip humà està format per professionals altament qualificats amb una àmplia i reconeguda experiència. Comptem amb una bona xarxa de col·laboradors: Universitat de Lleida, professors, doctorats i professionals del sector i altres activitats.

Llicenciats en Ciències del Medi Ambient, Psicòlegs, Pedagogs, Llicenciats en INEFC, Enginyers Agrònoms, Diplomats en Treball Social, Diplomats universitaris en Infermeria, Logopedes, Fisioterapeutes, Graduats Socials i un Advocat Laboralista.

En l’àmbit empresarial, disposem de professionals especialitzats en diferents camps productius i mestres de taller.

Grups de treball


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0