Aspros

Presentació de materials sobre Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual

La Fundació Aspros participa el proper 2 de febrer en l’acte de presentació del llibre “Salut mental i discapacitat intel·lectual” de Granés Fundació i de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, així com del fulletó “La Salut Mental és cosa de tothom”, de Dincat.

A través d’aquests materials, les entitats busquen sensibilitzar el sector sanitari sobre les especificitats de la salut mental en les persones amb discapacitat intel·lectual perquè les puguin tenir en compte en el moment que atenen les persones d’aquest col·lectiu.

L’acte comptarà amb una taula inaugural on hi participarà la Lourdes Rosselló, educadora social de les Llars Urbanes de la Fundació Aspros, juntament amb representants de la Federació Allem, Sant Joan de Déu, la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, Granés Fundació i Dincat. A més, es celebrarà una taula d’experiències en primera persona, on la Sara Turmó, qui resideix a una de les Llars de la nostra entitat i està al SOI del centre Entrevies, també hi participarà amb persones d’altres entitats.

La jornada, que està dirigida a professionals sanitaris de la xarxa de salut mental no especialitzada, tindrà lloc a l’Hospital Sant Joan de Déu de Lleida, de 10h a 11:30h. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.