Aspros

Patis Actius estrena furgoneta amb un nou disseny

Patis Actius, l’innovador projecte de la Fundació Aspros on persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental dinamitzen els patis d’algunes escoles, està d’enhorabona, i és que té una nova furgoneta amb un disseny que respira els valors i l’essència d’aquest projecte.

La compra d’aquest vehicle va ser possible gràcies a la generositat de diferents persones vinculades a l’entitat, com les famílies, que van fer diverses donacions per tal de col·laborar en aquest projecte. La Fundació “la Caixa” també va participar-hi assumint part de l’import.

Patis Actius és una iniciativa que la Fundació Aspros va engegar fa alguns anys, a través del qual diverses persones de l’entitat amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental dinamitzen les estones dels patis d’algunes escoles de Lleida amb jocs tradicionals. Gràcies a la furgoneta, els i les integrants del projecte poden anar als centres educatius i carregar-hi tot el material necessari per dur a terme les sessions. Recentment, el projecte ha estat premiat a la 10ª Convocatòria de Beques Educar Fomentant l’Esforç de la Fundació Espavila.

Moltes gràcies a totes les persones que ho heu fet possible!