Serveis per l'empresa

Parcs i Jardins

Més de 30 anys d’experiència amb un equip de jardineria altament qualificats

Parcs i Jardins és un Centre Especial de Treball (CET) que compta amb la col·laboració de prop de 90 professionals qualificats i especialitzats en tasques de jardineria.

Serveis de jardineria i medi ambient per a particulars, empreses i administracions públiques. Realitzem tasques de construcció i manteniment de noves zones enjardinades, reforestació i zones forestals.

Som experts en la cura i el manteniment de zones verdes des de fa més de 30 anys. Elaborem projectes i realitzem treballs de construcció de zones enjardinades, reconstruïm zones abandonades i fem reforestacions de parcs, jardins i zones forestals.

La nostra manera de fer les coses és la que marca la diferència. Vetllem per la cura del nostre entorn i prioritzem la sostenibilitat ambiental en tots els nostres serveis.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.Confien en nosaltres