Aspros

Nous mòduls formatius amb Conforcat A Mida

L’equip de professionals de la Fundació Aspros segueix formant-se gràcies al programa Conforcat A Mida, impulsat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. En aquesta ocasió, un total de 60 professionals seran partícips d’aquest itinerari formatiu amb una metodologia teòrico-pràctica que facilita a les persones participants l’adquisició d’eines i estratègies pel desenvolupament del seu rol professional en el sector social.

En aquesta ocasió, es tracta de cinc mòduls formatius que sumen un total de 33 hores. Són els següents: la Convenció de Drets i l’Atenció Centrada en la Persona, els valors institucionals i l’ètica aplicada en els serveis socials, la gestió de les conductes difícils, el benestar emocional dels equips que companyen les persones amb discapacitat o problemàtiques en salut mental, i l’impacte en la sostenibilitat i el medi ambient.

Els i les docents també són professionals de l’entitat amb gran recorregut i experiència en les temàtiques impartides, així com en l’acompanyament d’equips i de les persones que atenem.