Aspros

Els Nostres Clients – Borges International Group

El valor afegit del treball manual de Servilogic

 De les mans dels treballadors de Servilogic, el Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació Aspros, surten productes amb ànima que travessen fronteres i arriben a tot el món. En la fase de fabricació, els processos manuals per elaborar packs i presentacions atorguen un valor afegit a les empreses que hi confien. Des del territori, amb un caràcter social i des d’un espai en què treballen persones amb discapacitat intel·lectual, companyies multinacionals com Borges International Group fa anys que confien en els nostres serveis.

La responsable de l’àrea de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Borges International Group, Anna Cosconera, recorda que l’empresa va començar a treballar amb Servilogic per la necessitat que tenia d’oferir als seus clients una sèrie de “packs i gammes de productes exclusius i elaborats necessàriament amb processos de treball manual”. Des de fa 14 anys, la firma, dedicada a comercialització d’oli d’oliva i llavors, fruits secs, fruites desecades, vinagre de mòdena, pasta i snacks, entre d’altres, destaca el “valor afegit que aporta a la producció el treball manual d’Aspros”.

Valors responsables i socials

Cosconera explica que Servilogic és un dels proveïdors de Borges que els hi permet personalitzar les comandes de la seva línia d’exportació. “Per nosaltres, és un valor afegit en l’elaboració del producte que ens aporta una entitat que aposta pel treball manual i realitza una funció social, oferint oportunitats laborals a les persones amb discapacitat, adquirint una responsabilitat envers la societat”.

La feina de Servilogic traspasa fronteres, ja que els productes de Borges s’exporten a més de 110 països. La responsable de l’àrea de RSC de Borrges es mostra molt satisfeta de la col·laboració amb Aspros perquè “han demostrat compromís, professionalitat i un bon servei”. Aquest estret vincle va fer que l’any passat, la Fundació Aspros atorgués el guardó d’Empresa Solidària 2018 a Borges Group.

Servilogic, el Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació Aspros, és un servei adreçat específicament a pimes, que ofereix espai logístic per la recepció d’un producte, la seva col·locació, la manipulació, l’estocatge i l’enviament.