Aspros

La Marxa de Tardor del Baix Set

La Marxa de Tardor del Baix Set és un esdeveniment esportiu, que aplega cada any a una gran munió de marxadors i marxadores que, en família o en grups d’amics, comparteixen els colors i els paisatges tardorals del moment.

En aquesta edició, afectada per la Covid 19, han volgut mantenir viu l’esperit i els valors de marxa.cat i han transformat l’acte presencial i massiu d’altres anys, en una Marxa SOLIDÀRIA, centrada en la recollida de fons per a Fundació Aspros i el Banc d’Aliments.

Ens conviden a sortir a caminar, respirar i gaudir del paisatge presencialment, individualment o en petit grup i amb la protecció adient, com una manera de cuidar-nos físicament i anímicament. I per això ens faciliten el track de 4 rutes diferents, que podem anar a fer qualsevol dia.

També tenim l’oportunitat, d’inscriure’ns simbòlicament i fer una aportació personal voluntària, de 1€, 3€, 5€, 10€ o bé 20€, que es donarà íntegrament a ajudar en la protecció i ajuda a les persones més castigades pels efectes socioeconòmics i humans de la pandèmia.

Des de Fundació Aspros us volem animar a participar físicament i solidàriament en aquesta gran iniciativa, que sorgeix de la solidaritat de dos pobles i d’una comunitat de persones marxadores que estimen el territori i la festa de l’esport.

Animem a la comunitat d’Aspros a què hi participi, en la mesura que sigui possible i que ho compartiu amb tots els vostres amics corredors, marxadors i caminadors solidaris. Inscripció i informació a: https://marxatardorbaixset.cat/

Fem esport solidari. Territori i persones.

Gràcies a l’ajuntament de Montoliu i de Sudanell, per pensar en nosaltres!