Aspros

La Fundació Aspros rep un donatiu del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida

La Fundació Aspros va rebre el passat dijous al vespre un donatiu de 780 euros per part del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida, en el marc de la Diada de l’Assegurança, una trobada anual que reuneix professionals d’aquest sector. En motiu d’aquesta festivitat, el Col·legi realitza una aportació solidària a una entitat i, enguany, l’organització escollida ha estat la Fundació Aspros.

L’entitat destinarà el donatiu a l’impuls de projectes i iniciatives que tenen com a objectiu final garantir la igualtat d’oportunitats de totes les persones, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual i/o problemàtica de salut mental. Actualment, Aspros acompanya més de 650 persones al llarg de la seva trajectòria vital a través de més de 20 serveis que donen resposta a les seves necessitats personals, professionals, formatives, d’oci i de qualsevol altre àmbit de la seva vida.

A l’acte d’entrega, que es va celebrar al Rectorat de la Universitat de Lleida, hi varen assistir la Nayeli Vaca, responsable de captació de fons de l’entitat, i l’Helena Arnó, responsable de comunicació.