Aspros

La Fundació Aspros rep un donatiu de 8.000 euros de la Fundació “la Caixa” per a la renovació d’una sala d’estimulació sensorial

La Fundació Aspros ha rebut un donatiu de 8.000 euros de Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, que es destinarà a la renovació i adequació de l’espai sensorial “Connectant els sentits”, ubicat al centre Casa Nostra (Sudanell). Concretament, gràcies a aquest donatiu, es farà front a les obres de renovació i condicionament de l’espai, així com a la compra de material.

Espais que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual

Les sales d’estimulació sensorial són espais on es fomenta la connexió amb l’entorn i amb la resta de persones, on es promou la relaxació, l’estimulació sensorial i el desenvolupament emocional. Es tracta d’un recurs vital per millorar la qualitat de vida i el benestar emocional de les persones que acompanya l’entitat, ajudant que puguin expressar-se de manera única i significativa.

L’espai sensorial “Connectant els sentits” de la Fundació Aspros es va crear l’any 2000 donant resposta a les necessitats de les persones ateses en aquell moment. Passats 24 anys, l’entitat ha considerat prioritari adaptar la sala per poder treballar i millorar aspectes vinculats al benestar emocional de les 96 persones amb discapacitat intel·lectual que formen part del centre.

A través d’aquest projecte, la Fundació Aspros busca seguir donant compliment al seu compromís d’oferir una atenció centrada en la persona en funció de les seves necessitats, així com promoure la inclusió i la igualtat d’oportunitats per a totes les persones.