Aspros

La Fundació Aspros reivindica el dret de les dones amb discapacitat intel·lectual a l’accés al mercat laboral

L’entitat s’ha sumat a la campanya promoguda per Dincat en motiu del Dia Internacional de la Dona

En motiu del Dia Internacional de la Dona, la Fundació Aspros es suma a la campanya engegada per Dincat a través de la qual es reivindica el dret de les dones amb discapacitat intel·lectual a l’accés al mercat laboral, una demanda molt alineada amb el compromís de la Fundació a donar compliment a l’ODS 5 – Igualtat de Gènere, i l’ODS10 – Reducció de les desigualtats.

D’aquesta forma, es demana que es tingui en compte la realitat que afronten les dones amb discapacitat intel·lectual a l’hora d’accedir al mercat laboral. De la mateixa manera, des de Dincat es reclama el compromís “per impulsar polítiques que tinguin en compte les necessitats i capacitats de totes les dones, i especialment de les dones amb discapacitat intel·lectual”.

La Fundació Aspros ha participat en aquesta campanya donant a conèixer el testimoni de diverses dones que formen part de l’entitat i que, gràcies al seu esforç i empenta, han aconseguit les seves fites a nivell professional. Són l’Agurtzane González, la Conxi García, la Sònia Massip, la Vanesa Magrans i la Meri Ruiz.