Aspros

La Fundació Aspros recupera la seva popular cursa “Nosaltres també podem!” el proper 25 de setembre

La Fundació Aspros reprèn i posa en marxa la sisena edició de la cursa solidària ‘Nosaltres també podem’, que tindrà lloc durant tot el matí el diumenge 25 de setembre a partir de les 10 hores al Parc de l’Aigua. La VI edició de la cursa s’ha presentat avui a la seu de la Fundació Aspros amb la presència del seu director executiu, Enric Herrera, del regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta de la Paeria, David Melé, i de Carlos Antillac, representant de SiC24, patrocinador principal de la cursa.

Enguany la prova compta amb la col·laboració especial de l’Horta de Lleida i el patrocini principal de SiC24. La iniciativa ‘Nosaltres també podem!’ va més enllà del nom de la cursa i té un gran significat. Amb aquest projecte, la Fundació Aspros vol demostrar i visibilitzar, un cop més, la capacitat, aptituds i habilitats de les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental, que són capaces d’organitzar una cursa, competir i guanyar-la. Els beneficis recaptats es destinaran a la promoció de l’activitat física i esportiva d’aquest col·lectiu i, a més, es becaran a persones per tal de facilitar el seu accés a l’esport.

En aquesta ocasió, els participants poden participar en diferents modalitats: una caminada de 5 quilòmetres, destinada a tota la família, curses de 5 o 10 quilòmetres o curses infantils pels més petits de casa. La prova espera reunir més de 500 persones entre totes les persones inscrites.

La bossa dels corredors i corredores comptarà amb diferents obsequis com vals de descompte de Wala i Flax&Kale, una poma de xocolata de Roscó Fruits, merchandising de SiC24 o mel de Torrons i Mel Alemany, entre altres.

A més, pels guanyadors de la cursa hi haurà una sèrie de premis, com ara entrades per a PortAventura World, un abonament familiar per a la temporada 2022-2023 del S.E. AEM Femení, vals-regal de Wala, sopars al restaurant Teresa Carles, productes de Flax&Kale, un pack de productes de Borges i, pels participants de les curses infantils, se sortejarà un any de subscripció a Disney+.

Activitats paral·leles

La Fundació Aspros, juntament amb els col·laboradors i patrocinadors, ha organitzat diferents activitats paral·leles durant el dia de la cursa per tal d’amenitzar la jornada: hi haurà servei de guarderia i sessions de jocs tradicionals de ‘Patis Actius’, així com una botifarrada popular per a tots els participants, una sessió de zumba i escalfament previ a la cursa. També hi haurà una barra lliure de Kombucha, gentilesa del patrocinador Flax&Kale.

Inscripcions obertes

El proper dissabte 17 de setembre, algunes persones usuàries de la Fundació Aspros estaran a la Plaça Sant Joan de Lleida formalitzant les inscripcions de les persones que vulguin participar a la cursa. A més, l’organització també ofereix una modalitat d’inscripció online, a través de la web www.iter5.cat.