Aspros

La Fundació Aspros proposa l’Agència OMA en el Reconeixement a l’Acció Social i Solidària a Lleida 2024

El 20 de febrer es commemora el Dia Mundial de la Justícia Social i, des de fa onze anys, l’Ajuntament de Lleida organitza l’acte de Reconeixement a l’Acció Social i Solidària a Lleida, on es distingeixen les empreses que durant l’any anterior han demostrat una atenció i sensibilitat especial a les demandes que es donen a la societat i que es cobreixen a través del tercer sector. Aquest reconeixement es fa a través de les propostes que fan les mateixes entitats de Lleida.

Enguany, la Fundació Aspros ha proposat l’Agència OMA, a la qual se li ha atorgat aquest reconeixement per la seva col·laboració de forma proactiva i compromesa en la ideació i execució de diferents campanyes de comunicació per donar a conèixer i visibilitzar els projectes de l’entitat. L’agència ha estat un col·laborador clau que ha mostrat una gran sensibilitat i implicació per posicionar la Fundació Aspros al territori lleidatà, donar a conèixer la seva missió i raó de ser i donar visibilitat a les iniciatives amb valor social, contribuint en la generació d’oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i problemàtica de salut mental i en el foment de la seva inclusió.

Enric Herrera, director executiu de la Fundació Aspros; Alexandra Balaguer i José Luis Cunillera, socis directors de l’Agència OMA; i Helena Arnó, responsable de comunicació de la Fundació Aspros

L’acte d’entrega de premis ha tingut lloc el mateix 20 de febrer per la tarda a la sala 2 de l’Auditori Municipal d’Enric Granados, i ha estat presidit pel paer en cap, Fèlix Larrosa; i pel regidor d’Acció i Innovació Social, Carlos Enjuanes. Al tancament de l’acte, l’Enric Herrera, director executiu de la Fundació Aspros, va donar unes paraules en representació de les entitats socials, destacant la importància de la col·laboració entre empreses i tercer sector “per tal de maximitzar l’impacte de les iniciatives i projectes de la comunitat”. A més, va fer un sentit recordatori al Joan Escolar, impulsor de la Fundació Aspros i un referent de la defensa de la dignitat i igualtat d’oportunitats de les persones que formen part de col·lectius vulnerables.

Per la seva banda, José Luis Cunillera, soci director de l’Agència OMA, qui va parlar en representació de les empreses premiades, va posar de relleu la contribució de les empreses en la societat a través de la creació de sinèrgies amb entitats socials.