Aspros

La Fundació Aspros organitza el primer Campionat de Petanca “Som i Serem”

El passat cap de setmana, el servei de lleure Som i Serem de la Fundació Aspros va organitzar el primer Campionat de Petanca, juntament amb la col·laboració del Club de Petanca Magraners. Un total de 37 participants es van desplaçar fins al camp de petanca de Magraners de Lleida per a disputar diferents tornejos durant tot el matí. Les i els participants van ser persones dels centres Casa Nostra i Empresseguera de la Fundació Aspros, així com del seu servei de lleure Som i Serem.

A través d’activitats com aquesta, la Fundació Aspros aposta per oferir a les persones l’oportunitat de poder gaudir del seu temps d’oci, un dret que hauria de tenir qualsevol persona. L’entitat ofereix un ventall d’activitats lúdiques i esportives a les persones a través del servei Som i Serem, el qual aquest any també organitzarà el seu primer casal d’estiu per a infants, joves i adults amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental.

Vam passar una jornada d’allò més divertida i saludable. Moltes gràcies al Club de Petanca Magraners per fer-ho possible!