Aspros

La Fundació Aspros inaugura el I Cicle de Xerrades Empresarials

Ahir per la tarda, la Fundació Aspros va celebrar la primera de les sessions en el marc del I Cicle de Xerrades Empresarials, una iniciativa impulsada per la pròpia organització que té com a objectiu reunir professionals del sector empresarial per compartir coneixement i intercanviar experiències.

La primera trobada “Present i futur del sector agroalimentari”, que es va celebrar al Rectorat de la Universitat de Lleida, va comptar amb la participació de Teresa Teixiné, directora general d’Actelgrup i patrona de la Fundació Aspros. Teixiné va parlar sobre la situació actual d’aquest sector i va dibuixar les principals tendències dels propers anys, així com oportunitats i reptes de futur.

El I Cicle de Xerrades Empresarials comptarà amb dues trobades més en els propers mesos. En aquest cas, les sessions seran a càrrec de Delfí Robinat, conseller delegat de Casa Delfín i Culinarium, president del Consell Social de la Universitat de Lleida i patró de la Fundació Aspros; i de  Marc Cerón, conseller delegat d’Ilerda Serveis i integrant del Consell Assessor de la Fundació Aspros.

Oportunitats laborals i formatives per a totes les persones

La trobada va finalitzar amb un refrigeri elaborat i servit per Moments by Aspros, una línia de negoci del Centre Especial de Treball de la Fundació Aspros. Aquesta àrea empresarial ofereix oportunitats laborals i formatives a més de 160 persones amb discapacitat intel·lectual.

A banda de Moments by Aspros, el Centre Especial de Treball compta amb tres altres línies de negoci que ofereixen serveis de tot tipus a més de 350 clients: jardineria, gestió i destrucció de documents confidencials, tasques manipulatives i serveis logístics, entre d’altres. Amb iniciatives empresarials com aquesta, l’entitat posa en valor i dona visibilitat la professionalitat, dedicació i expertesa de totes les persones.