Aspros

La Fundació Aspros i Ilerna signen un conveni de col·laboració a favor de les oportunitats laborals de les persones amb discapacitat intel·lectual

El passat dimecres 15 de novembre, la Fundació Aspros va signar un conveni de col·laboració amb el centre de formació Ilerna. Gràcies a aquest acord, l’entitat, a través de la seva línia de negoci Moments by Aspros, s’encarregarà de la gestió de la cafeteria del centre formatiu, ubicat al carrer La Palma 33 de la ciutat de Lleida.

A l’acte de signatura hi han estat presents Enric Herrera, director executiu de la Fundació Aspros; Xell Draper, directora tècnica de l’àrea de Persones i Famílies; Belén Sánchez, directora de Talent i Desenvolupament Humà; Teresa Treig, directora del centre Casa Nostra; Maria Teresa Llorens, directora d’Ilerna; i Núria Jové, Sotsdirectora d’Ilerna.

Oportunitats laborals per a totes les persones

La Fundació Aspros compta amb un Centre Especial de Treball amb més de 160 professionals amb discapacitat intel·lectual i que ofereix diferents tipologies de serveis a més de 350 clients. A través d’aquesta àrea, l’entitat potencia la inclusió laboral de totes les persones.

Una de les línies de negoci del Centre Especial de Treball és Moments by Aspros, amb serveis d’hostaleria, així com de càterings. El passat mes de març, aquesta línia va començar a gestionar el servei de restauració del Rectorat de la Universitat de Lleida. Ara, amb l’inici de la gestió de la cafeteria d’Ilerna, l’entitat veu com el seu projecte laboral i formatiu per a les persones amb discapacitat va creixent, podent oferir oportunitats a més persones de tota Lleida.