Aspros

La Fundació Aspros i el Club Tennis Urgell signen un conveni de col·laboració

L’acord té com a principal objectiu la promoció i l’afavoriment de la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual, una fita alineada amb l’assoliment de l’ODS 10: Reducció de les Desigualtats.  

El passat 24 de febrer els representants de la Fundació Aspros i del Club Tennis Urgell van signar un conveni de col·laboració a través del qual ambdues entitats han arribat a diversos compromisos que contribuiran en la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual en diferents àmbits de la vida social i en l’assoliment de l’ODS 10: Reducció de les Desigualtats.

Gràcies a aquest conveni, el club esportiu cedirà un cop a l’any les seves instal·lacions, com les pistes de pàdel i tennis gespa o el camp de futbol. A més, proposarà diverses activitats esportives dirigides a grups de persones usuàries de la Fundació.

Per la seva banda, la Fundació Aspros es compromet a col·laborar en forma de voluntariat en activitats puntuals que celebri el Club Tennis Urgell, com el dia del soci. A més, facilitarà gent de pràctiques a través del programa Activa’t, la qual cosa contribuirà en l’adquisició de treballadors i treballadores amb discapacitat intel·lectual per part del club.