Aspros

La Fundació Aspros fa entrega a la Diputació de Lleida i a la Paeria de l’obra commemorativa del seu 60è aniversari

El passat 30 de maig, el director executiu de la Fundació Aspros, l’Enric Herrera, acompanyat del Patró de l’entitat Xavier Moix i del responsable de comunicació José Luis Herrera, va fer entrega a dos dels màxims òrgans institucionals de Lleida.

Joan Talarn, el president de la Diputació de Lleida, va rebre els representants de l’entitat, juntament amb els vicepresidents Jordi Latorre, Estefania Rufach, Antoni Navinés i Ferran Accensi, la portaveu del grup d’ERC Mercè Carulla, la portaveu del grup de C’s Maria Burret, la portaveu del grup ECP Elena Ferré, i el diputat Albert Bajona.

D’altra banda, el paer en cap Miquel Pueyo, juntament amb la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030, Mariama Sall, van rebre els representants de l’entitat a la Paeria.

En ambdós casos, Herrera va destacar la tasca i els projectes que Aspros duu a terme en pro de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental. A més, va donar a conèixer el programa d’activitats per celebrar l’aniversari aquest 2022.