Aspros

La Fundació Aspros crea la campanya “Tanquem l’aixeta!” per conscienciar sobre el consum d’aigua

Hem iniciat la campanya de sensibilització “Tanquem l’aixeta!”, dirigida a les persones que atén i al seu equip de professionals, per tal de contribuir en l’estalvi d’aquest recurs tan valuós i escàs. L’entitat és una de les més grans del territori de Lleida. En l’actualitat està formada per 1.200 persones, considerant persones ateses i professionals. A més, disposa de 23 centres diürns, ocupacionals, de treball i espais residencials repartits per Lleida ciutat i voltants, els quals sumen més de 22.000 m2 de superfície. Tenint en compte aquestes xifres, la Fundació pot esdevenir un potent agent de canvi positiu sobre el territori quant a l’estalvi de l’aigua.

Accions per conscienciar sobre l’ús de l’aigua

En el marc de la campanya “Tanquem l’aixeta!” s’impulsaran diferents accions per tal de sensibilitzar les persones sobre el seu ús, tant en l’àmbit laboral com en el personal. Aquest març s’ha donat inici a aquesta iniciativa amb la inauguració de l’exposició “Estima l’aigua, cada gota compta”, cedida per l’Agència Catalana de l’Aigua. Al llarg d’aquest any també es donarà difusió a diferents materials i continguts, com un vídeo divulgatiu protagonitzat per persones de la Fundació, així com recursos i consells útils per estalviar aigua en el dia a dia.

Una Fundació compromesa amb els ODS

La Fundació Aspros és una entitat socialment responsable que aposta per donar compliment als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 en tots els projectes i activitats que duu a terme. Així doncs, amb la campanya “Tanquem l’aixeta!”, l’organització espera implementar pràctiques sostenibles per estalviar aigua a les seves instal·lacions i reduir de forma notòria el seu consum.