Aspros

La Fundació Aspros convida els lleidatans i les lleidatanes a celebrar el seu 60è aniversari en un acte a l’Auditori Enric Granados el dia 11 de novembre

La Fundació Aspros ha presentat en roda de premsa el darrer dels esdeveniments que formen part dels actes de celebració del seu 60è aniversari. L’acte, que tindrà un component festiu i familiar, tindrà lloc el pròxim divendres 11 de novembre a partir de les 17.30 hores a l’Auditori Enric Granados de Lleida i comptarà amb la presència del recent nomenat conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, així com d’altres representants d’institucions com la Diputació de Lleida o l’Ajuntament de Lleida.

L’acte es planteja com un esdeveniment obert a tota la ciutadana de Lleida. En aquest sentit, des de l’entitat fem una crida a tots els lleidatans i lleidatanes perquè vinguin a l’Auditori a celebrar aquesta important fita de la nostra història.

Un dels principals moments de l’acte serà un concert de Veus.kat, un cor de música moderna format per més de 40 integrants i música en directe, que amenitzaran la vetllada amb un variat repertori ben conegut per tothom. A més, hi haurà parlaments institucionals i el visionat d’alguns vídeos gravats per persones de la pròpia entitat.

Un 2022 per recordar

Al llarg d’aquest 2022, la Fundació Aspros ha dut a terme una sèrie d’activitats i iniciatives per a celebrar el seu 60è aniversari. Per exemple, s’ha creat el concepte “les 12 raons d’Aspros” i, a principis d’any, l’artista lleidatana Sonia Alins va crear una obra exclusiva commemorativa d’aquest aniversari. A més, durant l’any s’han celebrat tres esdeveniments dirigits als diferents públics de l’entitat, que han aplegat a més de 630 persones en total.