Aspros

La Fundació Aspros conclou el cicle de xerrades ‘Espais en família’

El passat dimecres 22 de novembre, la Fundació Aspros va celebrar la darrera sessió d’aquest any de les xerrades ‘Espais en família’, organitzades en col·laboració amb Dincat i el departament de Drets Socials. A través d’aquests actes, l’entitat ha creat un espai de trobada entre famílies, professionals i persones del sector de la discapacitat intel·lectual, on compartir coneixement sobre diferents temàtiques, així com experiències i interessants reflexions.

La primera de les sessions va estar centrada en les fundacions de suport jurídic a la capacitat, conduïda per representants de la Fundació Alosa. En la segona trobada, Àngels Ponce va parlar sobre el dol en les persones amb discapacitat intel·lectual. Finalment, la tercera i quarta sessions han comptat amb la participació del filòsof Joan Canimas, abordant, d’una banda, el canvi del model paternalista al model liberal i, d’altra banda, la importància de la intimitat en les persones.

Les quatre sessions han reunit més de 200 persones interessades en les temàtiques proposades. Tornem l’any que ve amb més!