Aspros

Inscripcions obertes per a la nova edició de la cursa inclusiva i solidària de la Fundació Aspros

Acabem d’obrir les inscripcions de la vuitena edició de la nostra tradicional cursa “Nosaltres també podem!” que, per tercer any consecutiu, organitzem en col·laboració amb l’empresa lleidatana especialitzada en sistemes de seguretat SiC24.

La cursa es celebrarà el diumenge 6 d’octubre de 2024 a partir de les 9:30h al Parc de l’Aigua de Lleida. Les inscripcions ja es poden formalitzar a través de la web www.iter5.cat i totes les persones participants rebran la samarreta oficial. A més, les persones que s’inscriguin a la cursa 10K o 5K podran gaudir d’una promoció d’estiu fins el 31 d’agost si s’apunten amb una altra persona.  

La cursa més inclusiva i solidària

Es tracta d’un esdeveniment esportiu del tot inclusiu i solidari, ja que les persones de la Fundació Aspros no només participen en les carreres o caminades, sinó que formen part activa de l’equip d’organitzadors i organitzadores; una molt bona forma de donar visibilitat a les seves capacitats. A més, tots els fons recaptats provinents de les inscripcions dels i de les participants es destinaran íntegrament a la promoció d’activitats físiques i esportives dirigides a les persones amb discapacitat intel·lectual i problemàtica de salut mental que formen part de l’entitat. En l’edició de l’any passat es van aconseguir més de 3.500€.

La cursa Aspros-SiC24 “Nosaltres també podem!” compta amb diferents categories perquè hi pugui participar tota la família: cursa 10K i 5K, caminada 10K i 5K i curses infantils.

Empreses solidàries

Enguany, coincidint amb el recent llançament del projecte empresarial Aspros Empresa, la nova edició de la cursa comptarà amb la categoria “Empreses solidàries”, exclusiva per a empreses que destaquen per la seva filosofia transformadora, inclusiva i solidària i que volen participar en aquest esdeveniment amb el seu equip de professionals.