Aspros

Giving Tuesday: Ho hem aconseguit!

GRÀCIES

Us volem agrair els vostres donatius i el suport a la campanya de captació de fons, de Fundació Aspros, per la compra de la nova furgoneta de PATIS ACTIUS!

Hem assolit un 92% del repte de la campanya de crowfunding per la compra de la FURGONETA DE PATIS ACTIUS.

Aprofitem per informar-vos que fins al mes de  juny del 2020 seguirem fent accions de dinamització i buscant més col·laboradors per comprar la FURGONETA DE PATIS ACTIUS.  Ara tenim recaptat gairebé 5000 euros i encara ens farà falta una mica més.   Hem començat, que era el més difícil,  i ara, el projecte de la furgo, ja tira endavant. Està prevista la compra de la FURGO MÉS ACTIVA aquest estiu, abans que comenci el curs què ve.

 

Si per altra banda, coneixeu persones o empreses que vulguin ajudar-nos, tenim previst buscar empreses col·laboradores que vulguin fer publicitat i incloure el seu logo a la furgoneta a nivell de publicitat, entre altres iniciatives, de promoció i imatge social. Ara la campanya de la furgoneta continua, a nivell de buscar empreses, botigues o persones particulars que creguin en la filantropia i en la força que tenen la voluntat de les persones.

 

La idea és que de granet a granet es fa una platja.    

 

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER SER GENERÓS I AMICAL AMB NOSALTRES.