Aspros

Finalitza amb èxit la formació “Gestió, digitalització documental i suport administratiu” en el marc del POEJ de la Fundación ONCE

La Fundació Aspros ha donat per finalitzada recentment la formació “Gestió, digitalització documental i suport administratiu” que ha impartit en els darrers mesos a persones de l’entitat que formen part del servei Impulsa’t. L’execució de la formació ha estat possible gràcies a la convocatòria d’Ajudes Econòmiques per a la Selecció d’Operacions per al Reforç de l’Ocupabilitat de Persones Joves amb Discapacitat “Uno a Uno”, en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil (POEJ) de la Fundación ONCE. En aquest sentit, l’objectiu principal del programa ha estat reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves no ocupades i no integrades als sistemes d’educació o formació.

La formació ha comptat amb un enfocament dual, combinant una part teòrica i una part pràctica en el lloc de treball, per tal de proporcionar una experiència de capacitació completa i integral a les persones participants. Així doncs, en la part teòrica, les persones han adquirit coneixements especialitzats en gestió i digitalització documental, així com en suport administratiu. També s’han desenvolupat competències transversals i habilitats bàsiques instrumentals. Aquesta etapa inicial ha comptat amb un total de 200 hores.

La part més emocionant del programa ha estat la formació pràctica realitzada a Tecnosolucions, una de les línies de negoci del Centre Especial de Treball de la Fundació Aspros especialitzada en la gestió documental. Durant 150 hores, les persones participants han estat immerses en tasques pràctiques que van des de digitalitzar i classificar documentació confidencial fins a destruir-la segons les normatives administratives. A més, han adquirit coneixements sobre l’ordenació i classificació de documentació en diversos sistemes d’arxivament, tècniques d’enquadernació funcional i altres activitats relacionades.

Volem expressar el nostre agraïment al Fons Social Europeu, així com a la Fundació ONCE pel seu suport financer, i a Tecnosolucions per la seva col·laboració en el programa.

Felicitats a totes les persones participants pel vostre entusiasme i compromís. Estem emocionats i emocionades per veure els vostres èxits professionals!