Fem RSC junts

Servei d'inserció laboral

Serveis

Contractació

T’assessorem en la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual, busquem perfils que s’adaptin al lloc de treball i fem un seguiment de la inserció.

Pràctiques

Una oportunitat perfecta per instruir en un àmbit de treball en concret i millorar, d’aquesta forma, les competències laborals de les persones.

Accions formatives

Conèixer el funcionament de les empreses i les tasques que es realitzen contribueixen en millorar l’aprenentatge de les persones per esdevenir uns excel·lents professionals.

Enclavaments

Les empreses també poden formalitzar col·laboracions amb un Centre Especial de Treball per incorporar al mercat ordinari persones treballadores amb discapacitat per realitzar les tasques habituals d’aquesta.

Assessorament en la Llei General de la Discapacitat

T’oferim tota la nostra experiència i assessorament en el compliment de la LGD de reserva del 2% de la plantilla per a persones amb discapacitat i/o mesures alternatives. També en enclavaments laborals, que permeten l’externalització de processos interns, per part d’un equip de professionals que venen a la mateixa empresa amb un cap d’equip. Aquest equip se n’encarrega de desenvolupar les tasques que l’empresa necessiti.  Serveis in-company.