Aspros

Extraordinaris: Centre de dia Entrevies

Aquest any viurem el Sant Jordi de forma diferent: el drac, la princesa i el cavaller s’han hagut de confinar a casa per culpa del Covid-19 i com ells, també ens ha tocat a nosaltres.

A Aspros cada any preparàvem una parada de roses i altres detalls que portaven creant els mesos anteriors per a celebrar la diada. Enguany donarem un petit tast dels detalls que teníem preparats per aquest any amb el nostre projecte Mans amb cor. El reportatge està fet gràcies al nou projecte EXTRAORDINARIS.


El projecte EXTRAORDINARIS està impulsat pel Departament de Màrqueting i Comunicació de la Fundació Aspros. Té com a missió donar veu i posar en VALOR el talent de les persones que atenem a la nostra entitat mitjançant pautes tècniques i creatives que van des de les bases teòriques de la fotografia i vídeo, passant pel muntatge de llums, micròfons i plató fins a la realització de diferents vídeos. Així mateix, a part de l’aprenentatge, les persones usuàries dels nostres centres tenen l’oportunitat de viure en primera persona aquest tipus d’experiència i de donar a conèixer, a través de l’audiovisual, el talent i les habilitats que tenen tots ells i que els fa ser EXTRAORDINARIS.

Avui presentem el primer reportatge-entrevista, en el que hi participen algunes de les persones usuàries del Centre de dia Entrevies. Els participants s’han repartit els càrrecs per a dur a terme el reportatge de la millor manera possible:

  • Entrevistadora: Sònia Massip
  • Entrevistada: Mercè Janot
  • Equip tècnic: Nati Garcia, Natalia Moreno, Elias Feliz

En l’entrevista, la Mercè ens explica per què és una persona EXTRAORDINARIA. Ha estudiat arts i oficis i això l’ha portat a treballar en diferents projectes per Mans amb cor: figures per batejos o per bodes, sabons, llibretes, roses i altres detalls per la diada de Sant Jordi o per altres esdeveniments, etc. Ens parla, també, de què fa en el seu dia a dia al centre Entrevies i de quines són les tasques que troba més difícils o bé les que més li agrada fer. Tot, gràcies a les preguntes que li fa la Sònia Massip i les imatges de recurs gravades per l’equip tècnic, que ens mostren de primera mà com treballa la Mercè.


El projecte Extraordinaris ens ha brindat moments únics i ens satisfà molt el resultat. Després d’haver gaudit d’aquest primer reportatge esperem poder conèixer molta més gent com la Mercè, que tingui alguna cosa que els faci EXTRAORDINARIS.