Aspros

Èxit de la Fundació Aspros als Special Olypmpics Catalunya 2023

Una seixantena d’esportistes del servei de lleure i esport Som i Serem de la Fundació Aspros van participar en la darrera edició dels Special Olympics Catalunya, que va tenir lloc entre el 30 de març i el 2 d’abril a Granollers. Els i les participants de l’entitat van competir en diferents categories de bàsquet, bàdminton, futbol sala, petanca i pàdel.

Tant l’equip de bàsquet com l’equip de futbol sala van pujar al podi amb una tercera posició. Pel que fa al bàdminton, els jugadors masculins van aconseguir una segona, tercera, quarta, cinquena i sisena posició, mentre que la jugadora de la categoria femenina va guanyar el cinquè premi. Els esportistes de petanca també van destacar amb la segona, tercera i quarta posició en diferents nivells. Finalment, els competidors de pàdel van fer-se amb una merescuda primera posició, així com amb la tercera i la cinquena en el nivell 3, i la segona i tercera posició en el nivell 2.

Poder participar en els Special Olympics Catalunya i en totes les activitats paral·leles, com la cerimònia inaugural, la caminada inclusiva o la cerimònia de clausura, ha estat una experiència inoblidable per a tots i totes els esportistes. Iniciatives com aquesta són essencials per donar visibilitat i reivindicar els drets de les persones, així com per demostrar la seva capacitat de superació, esforç, perseverança, companyonia i treball en equip.