Aspros

EMPRESA SOLIDÀRIA: Audiocentre Sarroca

A Fundació Aspros som pioners en establir un model de col·laboració, a on el sector privat i el sector social fan equip per trobar solucions innovadores. Creant plegats, benefici social a través d’un model econòmic innovador i sostenible i plantejant diverses possibilitats de col·laboració amb les empreses.  Ho fem parlant amb el mateix llenguatge i cercant un retorn, tant per a l’empresa com per a la societat.

Un exemple d’EMPRESA SOLIDÀRIA és el cas d’AUDIOCENTRE SARROCA, dirigida per Robert Sarroca, que s’ha adherit recentment a la xarxa  EMPRESA SOLIDÀRIA  de Fundació Aspros. 

AUDIOCENTRE SARROCA  és un centre especialitzat en la protecció de les oïdes, revisions, adaptació i manteniment d’audiòfons per adults i nens de Lleida

A mi la meva família em va ensenyar, que en la mesura de lo possible, s’ha de fer un retorn social del guany de la teva activitat empresarial i així ho faig, seria la responsabilitat social feta a prop,  més enllà de fer només un donatiu.

Sarroca comenta que amb suports, se superen les dificultats i la discapacitat, concretament en el seu cas, és el que el fa des de l’oïda de les persones. I creu que també Aspros treballa en aquesta mateixa línia, ajudar que les persones se superin.

AMB SUPORTS ES PODEN SUPERAR LES DIFICULTATS I GUANYAR CAPACITATS!

Treballar plegats ha sigut fàcil i continuo fent-ho amb el  projecte  de PATIS ACTIUS de Fundació Aspros.  Un projecte social innovador a on les persones amb discapacitat intel·lectual són monitors de jocs tradicionals a les escoles, ensenyant als nens d’avui en dia, jocs tradicionals. Jocs que d’altra banda avui els nens no coneixen perquè ja han nascut en l’era de les pantalles i dels jocs on-line.

Robert Sarroca valora molt positivament la col·laboració amb FUNDACIÓ ASPROS i anima a altres comerços i empreses de Lleida a transformar, a implicar-se i veure com una oportunitat, viure la responsabilitat social empresarial. Junt amb la fundació,  vam dissenyar una acció per compartir-ho amb clients, empleats i amics i anar més enllà de la col·laboració econòmica anual.  Viure una experiència en primera persona d’empresa.

La meva frase per empresa i societat seria:  LA COL.LABORACIÓ ÉS FUTUR