Aspros

Ekke valora la qualitat i el compromís del nostre treball

La confiança i la fidelitat són valors essencials al món empresarial. Així ens ho fan saber els nostres clients. A ells, els hi oferim serveis diversificats, però sempre guiats per la qualitat. És el cas del gimnàs Ekke, amb el qual treballem des dels seus inicis l’any 2006. El director de l’Ekke, Pep Castarlenas, recorda que fa 13 anys que la Fundació Aspros hi porta a terme les tasques de jardineria i més recentment, des de fa tres, el servei d’ensobrament i repartiment de correu a través de Servilogic.

Castarlenas creu que col·laborar amb entitats del tercer sector com la Fundació Aspros és “una obligació que tenim les empreses per ser capaces de construir una societat la més igualitària possible”. Amb aquest objectiu, Ekke, vinculada al món de l’esport i de l’activitat física, ha adquirit aquest compromís. “És el granet de sorra que aportem perquè les persones amb discapacitat tinguin un lloc de treball digne”.

Qualitat de vida i del servei

Ekke valora positivament la col·laboració amb la Fundació Aspros. De fet, Castarlenas la defineix com “una necessitat per millorar la qualitat de vida de les persones i que aquestes gaudeixen de la igualtat d’oportunitats”. De l’experiència adquirida amb nosaltres, el director de l’Ekke no dubta en recomanar els serveis d’Aspros. “Ofereixen una qualitat impecable. A més, darrere hi ha una gestió i un equip humà que es preocupa molt pel dia a dia”. Així mateix, més enllà de la qualitat i la gestió, Castarlenas reconeix que “sempre ens sentim acompanyats en les tasques que els hi encomanem”.

Treballar plegats i augmentar els àmbits de col·laboració. Així s’imagina Pep Castarlenas el futur més immediat amb la Fundació Aspros. Des de l’entitat que dirigeix, garanteixen “un compromís des d’ara mateix” en fer un pas més, cedint material o organitzant conjuntament activitats per fomentar l’esport entre les persones amb discapacitat. Ekke reivindica aquest suport des de l’observació i l’experiència amb “una entitat arrelada a Lleida i amb uns valors i una trajectòria molt sòlida”.