Aspros

Davant del COVID19

Som una comunitat viva i ens toca viure un moment complicat. El virus COVI-19 que aquests dies assetja la quotidianitat de tants milions de persones al món, també ha arribat a casa nostra. Un total de 17 persones de la residència d’Empresseguera n’estan afectades, totes amb simptomatologia lleu.
Estem seguint els protocols d’actuació que marca el departament de Salut de la Generalitat, que és qui s’ha fet càrrec de la gestió de les residències en aquest moment.
Des de la Fundació mantenim un contacte continu amb els familiars dels residents i vetllem perquè els nostres treballadors comptin amb tot el suport necessari.
Per aquest motiu hem activat una comissió de suport emocional per a tots ells, coordinada amb l’hospital Santa Maria per vetllar per al benestar de les persones del nostre equip.
Perquè us podem assegurar que aquesta gran família que acollim als nostres centres està vetllada amb l’amor i l’entrega permanent d’un equip humà extraordinari.
En aquest moment d’excepcionalitat no només comptem amb les seves mans i la seva expertesa sinó sobretot, amb els seus cors, incansables, generosos, entregats, agraïts, sempre incondicionals. A TOTS ELLS, MOLTES GRÀCIES !
Ara més que mai, sabem que TOT ANIRÀ BÉ