Aspros

Conferència sobre valors i ètica a càrrec del filòsof Francesc Torralba

La Fundació Aspros organitza una conferència a càrrec del filòsof Francesc Torralba el proper 5 d’octubre a les 18h a la sala Víctor Siurana de la Universitat de Lleida. La xerrada, “Els valors, l’ànima d’una organització” té com a objectiu aprofundir sobre com s’articulen els valors en la praxi professional i com es tradueixen en una atenció de qualitat a les persones.

Torralba és un dels filòsofs i teòlegs més destacats de l’actualitat, especialitzat, entre d’altres, en qüestions relacionades amb l’ètica. Combina la docència amb l’ofici d’escriure, comptant amb més de 1.800 articles i 100 llibres publicats. A més, és col·laborador de diferents mitjans de comunicació.

La conferència, que està dirigida a professionals del sector de l’atenció a les persones i famílies, dona el tret de sortida a una sèrie de formacions i d’altres activitats que la Fundació Aspros durà a terme en els propers mesos, en el marc de la redefinició i implementació dels nous valors de l’entitat i la creació del Codi Ètic. Les persones interessades poden inscriure’s en aquest link.

Presentació dels nous valors d’Aspros el passat mes d’abril