Certificació Energia Verda

Comparteix

Certificació Energia Verda

Fundació Aspros ha gestionat la compra d’energia verda de tota l’entitat per l’any 2020 com una acció de Responsabilitat Social Corporativa i que s’alinea amb els ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de l’ONU

Per què energia verda?

ENERGIA NETA: és una energia produïda a partir de fonts renovables (el sol, el vent, l’aigua, …) i en la seva generació l’impacte sobre el medi ambient és pràcticament nul o fàcilment reversible.

ENERGIA INESGOTABLE: les energies renovables provenen de fonts inesgotables. Són la millor opció per combatre el canvi climàtic provocat per l’ús desmesurat dels combustibles i de l’augment dels gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera.

ENERGIA PROPERA: una de les bondats d’aquesta energia és que es pot produir en instal·lacions més petites i properes als consumidors finals, cosa que evita sobre costos per transport, pèrdues…

ENERGIA SEGURA: l’electricitat produïda en instal·lacions com ara les plantes nuclears poden comportar un risc per a la seguretat i salut pública, amb l’afegida dificultat en la gestió dels residus radioactius que generen.

ENERGIA JUSTA: com més augmenten els consumidors d’energia verda es genera més demanda i es poden crear més llocs de treball ‘verds’ en instal·lacions renovables.

Creem oportunitats

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.