Aspros

Aspros, qualitat humana

Si una cosa tenim clara des del Departament de Talent i Desenvolupament Humà de la Fundació Aspros és que la nostra entitat valora molt a totes les persones que formen part del seu capital humà.

Des dels primers anys de vida de la Fundació, el suport i l’empenta dels treballadors i treballadores que realment creuen i volen ser part de la vida de les persones que atenem ha estat per nosaltres un gran suport. Tant és així que en moltes ocasions, les iniciatives, les activitats i els serveis es creen, es transformen, s’adapten o es porten a terme gràcies a la participació i la confiança de tots i totes ells i elles. Les persones que formem part de la Fundació Aspros tenim un objectiu comú: donar suport i oferir oportunitats a les persones vulnerables, especialment a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i trastorn mental i a les seves famílies durant tota la seva vida. Això ens permet parlar un idioma comú basat en el compromís proactiu i la col·laboració. Sense aquesta comunió entre els valors de l’entitat i els valors del personal, no hagués estat possible sumar 60 anys d’experiència.

Celebració del 60è aniversari amb els i les professionals d’Aspros

Per tal de construir aquesta relació amb els nostres professionals, Aspros s’ha basat en el tracte proper, obert i alegre cap a tots ells i elles. Una de les iniciatives que més valorem són aquelles que ens permeten compartir espais i moments on relacionar-nos entre nosaltres fora d’un entorn professional. La pandèmia inevitablement ha provocat que aquestes ocasions fossin menors i per aquest motiu tenim grans reptes a treballar per poder recuperar aquesta germanor, amistat i lligam entre nosaltres. És un temps valuós que aporta i suma a la companyia i la fidelització de les persones treballadores.

Aquesta situació ens ha ensenyat que, si hi ha alguna cosa que hem de recuperar de manera imminent, és la proximitat i la relació del tu a tu sense que hi hagi una pantalla entremig. Per aquest motiu vam considerar important crear un esdeveniment pels treballadors i treballadores de manera presencial, on vam compartir i reprendre relacions entre tots i totes.

Des dels seus inicis, la Fundació Aspros s’ha caracteritzat per disposar d’un capital humà excel·lent amb una vocació i dedicació única en el tracte amb les persones. Tant és així que amb els anys hem vist necessari plasmar aquest bon fer, aquestes bones intencions, aquesta implicació en valors, competències i bones pràctiques perquè d’alguna manera puguin perdurar i es puguin compartir amb les noves incorporacions. Justament en aquest punt és on tenim el gran repte de cara als professionals que formen part de la Fundació: aconseguir formar i transmetre aquesta essència i identitat que hem creat gràcies a noms propis, per nosaltres referents, com el Joan Escolar, el Jaume Herrera i cadascuna de les persones que ens han dedicat gran part de la seva vida. El seu compromís ens fa responsables de replicar l’ensenyament del bon fer d’Aspros.

Aquest amor, estima i lligam entre nosaltres és un dels tresors més importants que tenim i que hem de preservar per sempre.