Política de tractament de dades

INFORMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS AMB FINALITAT DE CANDIDAT A EMPLEAT

 

FUNDACIÓ PRIVADA ASPROS és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD) se li facilita, a continuació, la informació del tractament:

 

Finalitat del tractament: fer partícip l’Interessat dels processos de selecció de personal, tot efectuant una anàlisi del perfil del sol·licitant amb l’objectiu de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del Responsable.

 

Legitimació del tractament: consentiment inequívoc mitjançant una clara acció de l’interessat (GDPR, art. 6.1.a).

 

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant un termini màxim d’un any, un cop transcorregut, es procedirà a la supressió de les dades tot garantint-ne un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la destrucció posterior. En aquest sentit, un cop transcorregut aquest termini, i si desitja continuar participant en els processos de selecció del Responsable, si us plau, li preguem que ens torni a enviar el seu currículum.

 

Actualització de les dades: en cas que es produeixi algun canvi en les seves dades, li preguem que ens ho comuniqui per escrit com més aviat millor, per tal de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

 

Comunicació de les dades: Pot ser que es cedeixin les seves dades a la FUNDACIÓ TUTELAR ALOSA, o per obligació legal. Drets que té l’Interessat:

 

Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament.

– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

 

Dades de contacte per exercir els seus drets: FUNDACIÓ PRIVADA ASPROS. Av. Alcalde Areny, 30 – 25002 Lleida (Lleida). E-mail: dpd@aspros.cat