Aspros

Servilògic treballa en el muntatge de més de 100 expositors de llavors de l’empresa lleidatana Semillas Batlle

El CET de Fundació Aspros ha dut a terme aquesta tasca en els últims dies amb la col·laboració dels seus més de 50 treballadors

Cada cop són més les empreses de renom que confien en els serveis del Centre Especial de Treball (CET) Servilògic. Mostra d’això és un dels darrers projectes que el CET ha dut a terme, amb el muntatge de més de 100 expositors de diferents varietats de llavors de Semillas Batlle, els quals es disposaran en diferents supermercats per la seva venda a usuaris finals.

Al llarg del projecte, el CET s’ha encarregat de tot el procés: des de la recepció de la mercaderia i el disseny d’una línia de producció específica, fins el manipulat del producte. Tot això, amb una maquinària i tecnologia específiques per aconseguir uns resultats excel·lents.

A més, Servilògic compta amb unes instal·lacions de més de 800 metres quadrats, on s’han pogut emmagatzemar i manipular els 100 expositors de  sobres de llavors de Semillas Batlle, així com els expositors manipulats acabats i també un cop muntats.