Patronat

ASPROS és una fundació privada i sense ànim de lucre regida per un Patronat, el qual vetlla pel compliment de la missió de l’entitat, inscrita des del gener de 2005 al registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya com a FUNDACIÓ PRIVADA ASPROS.  L’Entitat es va constituir l’any 1962 com a associació i al gener de 2005 va passar a ser Fundació amb el número de registre 1414. L’Entitat sempre ha apostat per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i la de les seves famílies. La seva tasca en pro de la discapacitat intel·lectual ha estat ampliada en el decurs d’aquests anys a altres discapacitats com són: la discapacitat física i el trastorn mental, entre altres.

L’objectiu de la Fundació és difondre i ampliar actuacions dirigides a la construcció d’una societat de progrés basada en la igualtat d’oportunitats i en la promoció social individual.

El patronat es reuneix 3 vegades a l’any amb posibilitat de reunions extraordinàries.
Els membres del patronat exerceixen el seu càrrec gratuïtament.

Les funcions del Patronat: és el màxim òrgan de decisió de la Fundació ASPROS i li correspon la representació, el govern i l’administració de la Fundació. Pot delegar les seves funcions a d’altres òrgans (exceptuant les que la Llei i/o els estatuts situen com a indelegables):

Membres del Patronat

FUNDACIÓ ASPROS

Jaume Herrera

President
Pare d’una persona atesa a ASPROS, amb diferents càrrecs en el patronat fins ser nomenat President de la Fundació l’any 2006. 
Actua com a Representant Legal de la Fundació, convoca i presideix amb els límits que senyalen els presents estatuts, totes les Assemblees Generals, reunions de la Junta Directiva i actes socials.
 

Miquel Llompart

Vicepresident
Titulat com a professor per l’Escola Normal de la Universitat Central de Barcelona. Visitador mèdic.
Compartint de la gerència de Cor Lleida (cardiologia).
Tresorer de la Junta Directiva de Down Lleida.
Pare d’una persona atesa a ASPROS.  

Rosa Maria Mejón

Vocal
Coordinadora de recursos assistencials a l’Hospital Vall d’Hebron.
Membre de diverses societats científiques de qualitat, gestió i actualment vicepresidenta de la Societat Catalana de Documentació mèdica. 
Vinculada a la Fundació des del 2019.

Marta Alòs

Vocal
Escriptora i política catalana. Diputada al Parlament de Catalunya per CIU. És tècnica en Banca i Assessorament Financer, tècnica en administració comptable, tècnica en màrqueting estratègic i operatiu per a empreses, estudis de la Llicenciatura d’Història.
Vinculada a la Fundació des del 2019.

Xavier Moix

Vocal
Llicenciat amb dret i advocat. 
Des de fa més de 20 anys vinculat amb la Fundació, actualment és membre de l’espai de reflexió ètica d’ ASPROS. 

Pere Blanco

Vocal
Doctor en psicopedagogia, professor i investigador del Grup Emergent de Recerca “Moviment humà” del departament de Didàctiques Específiques de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.
Pare d’una filla atesa als serveis de la Fundació Aspros des del 2007. 

Josep Vall

Vocal
Empresari lleidatà vinculat al món agroalimentari. Junt amb els seus germans Oscar i Meritxell dirigeix les empreses que formen part del grup familiar Vall Companys. Actualment és un dels grups empresarials del sector més grans d’Espanya i d’Europa.
Vinculat a la Fundació des del 2019. 

Enric Herrera

Vocal
Director executiu de Fundació Aspros, titulat en màster de EADA Business School en Economia i finances. La seva vinculació amb l’entitat és des de l’any 1994. Germà d’una persona atesa als serveis de Fundació Aspros. 

Raimon Bergós

Secretari (No Patró)
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Diplomat pel Centre d’Estudis Universitaris Abad Oliva com a secretari de societats i expert tributari. Diplomat en Comunitats Europees per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i el Patronat Catalunya Món. Vinculat des del 2005 com a advocat col·laborador extern de la Fundació. 

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0