Patronat

ASPROS聽茅s una fundaci贸 privada i sense 脿nim de lucre regida per un Patronat, el qual vetlla pel compliment de la missi贸 de l鈥檈ntitat, inscrita des del gener de 2005 al registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya聽com a聽FUNDACI脫 PRIVADA ASPROS.聽 L鈥橢ntitat es va constituir l鈥檃ny聽1962聽com a associaci贸 i聽al gener de 2005 va passar a ser Fundaci贸聽amb el n煤mero de registre 1414. L鈥橢ntitat sempre ha apostat per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i la de les seves fam铆lies. La seva tasca en pro de la discapacitat intel路lectual ha estat ampliada en el decurs d鈥檃quests anys a altres discapacitats com s贸n: la discapacitat f铆sica i el trastorn mental, entre altres.

L鈥檕bjectiu de la Fundaci贸 茅s difondre i ampliar actuacions dirigides a la construcci贸 d鈥檜na societat de progr茅s basada en la聽igualtat d鈥檕portunitats聽i en la promoci贸 social individual.

El patronat es reuneix 3 vegades a l’any amb posibilitat de reunions extraordin脿ries.
Els membres del patronat exerceixen el seu c脿rrec gratu茂tament.

Les funcions del Patronat:聽茅s el m脿xim 貌rgan de decisi贸 de la聽Fundaci贸 ASPROS聽i li correspon la representaci贸, el govern i l鈥檃dministraci贸 de la Fundaci贸. Pot delegar les seves funcions a d鈥檃ltres 貌rgans (exceptuant les que la Llei i/o els estatuts situen com a indelegables):

  • La modificaci贸 dels estatuts
  • La fusi贸, escissi贸 o cessi贸 de tots o d鈥檜na part dels actius i passius de l鈥檈ntitat
  • L鈥檈scissi贸, extinci贸 o dissoluci贸 de la fundaci贸
  • El nomenament dels c脿rrecs de confian莽a
  • L鈥檃provaci贸 dels comptes anuals i del pressupost
  • El nomenament de l鈥檃uditor de compres
  • El cessament d鈥檜n patr贸
  • La constituci贸 o la dotaci贸 d鈥檜na altra persona jur铆dica
  • La dissoluci贸 de societats o d鈥檃ltres persones jur铆diques

Membres del Patronat

FUNDACI脫 ASPROS

Jaume Herrera

President
Pare聽d鈥檜na persona聽atesa a ASPROS, amb聽diferents聽c脿rrecs en el patronat fins ser nomenat President de la Fundaci贸聽l鈥檃ny聽2006.聽Actua com a Representant Legal de la Fundaci贸, convoca i presideix amb els l铆mits que senyalen els presents estatuts, totes les Assemblees Generals, reunions de la Junta Directiva i actes socials.

Miquel Llompart

Vicepresident
Titulat com a professor per l鈥橢scola Normal de la Universitat Central de Barcelona. Visitador m猫dic.Compartint de la ger猫ncia de Cor Lleida (cardiologia).Tresorer de la Junta Directiva de Down Lleida.Pare d’una persona atesa a ASPROS.

Rosa Mej贸n

Vocal
Coordinadora de recursos assistencials a l鈥橦ospital Vall d鈥橦ebron.Membre de diverses societats cient铆fiques de qualitat, gesti贸 i actualment vicepresidenta de la Societat Catalana de Documentaci贸 m猫dica.聽Vinculada聽a la Fundaci贸聽des del 2019.

Marta Al貌s

Vocal
Escriptora i pol铆tica catalana. Diputada al Parlament de Catalunya per CIU. 脡s t猫cnica en Banca i Assessorament Financer, t猫cnica en administraci贸 comptable, t猫cnica en m脿rqueting estrat猫gic i operatiu per a empreses, estudis de la Llicenciatura d’Hist貌ria.Vinculada a la Fundaci贸 des del 2019.

Xavier Moix

Vocal
Llicenciat amb dret i advocat.聽Des de聽fa m茅s de 20 anys vinculat amb la Fundaci贸,聽actualment 茅s membre de聽l鈥檈spai de reflexi贸聽猫tica聽d鈥 ASPROS.

Pere Blanco

Vocal
Doctor en psicopedagogia, professor i investigador del Grup Emergent de Recerca 鈥淢oviment hum脿鈥 del departament de Did脿ctiques Espec铆fiques de la Facultat d鈥橢ducaci贸, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.Pare d’una filla atesa als serveis de la Fundaci贸 Aspros des del 2007.

Josep Vall

Vocal
Empresari lleidat脿 vinculat al m贸n agroalimentari. Junt amb els seus germans Oscar i Meritxell dirigeix les empreses que formen part del grup familiar Vall Companys. Actualment 茅s un dels grups empresarials del sector m茅s grans d鈥橢spanya i d鈥橢uropa.Vinculat聽a la Fundaci贸聽des del 2019.

Enric Herrera

Vocal
Director executiu de Fundaci贸聽Aspros, titulat聽en聽m脿ster de EADA Business聽School聽en Economia i finances. La seva vinculaci贸 amb l鈥檈ntitat 茅s des de l’any 1994. Germ脿 d’una persona atesa als serveis de Fundaci贸聽Aspros.

Raimon Berg贸s

Secretari (No Patr贸)
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Diplomat pel Centre d鈥橢studis Universitaris Abad Oliva com a secretari de societats i expert tributari. Diplomat en Comunitats Europees per l鈥橧l路lustre Col路legi d鈥橝dvocats de Barcelona i el Patronat Catalunya M贸n.聽Vinculat聽des del 2005聽com a聽advocat聽col路laborador聽extern聽de la Fundaci贸.


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/aspros.cat/tmp) in Unknown on line 0