Aspros

MÉS DE 170 ESPORTIESTES TERRITORIAL DE BÀSQUET FEDERACIÓ ACELL

El dissabte 9 de febrer de 2019, el Pavelló INPACSA de Balaguer va acollir per onzè any consecutiu, el Campionat Territorial de Bàsquet de la present temporada 2018-2019, aquesta vagada en la seva vint-i-novena edició.

Aquest campionat va estar organitzat per la delegació territorial de la Federació Catalana d’esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual –ACELL- a Lleida, amb el suport de l’Ajuntament de Balaguer.

Van participar 173 esportistes amb discapacitat intel·lectual de tota la província de Lleida, un total d’onze clubs, competint en diferents categories en funció de les seves capacitats.

Per part d’Aspros van participar un total de 30 esportistes repartits en diferents nivells.

COMPETICIÓ BASQUET AMB REGLAMENT FIBA:

Dividit en tres nivells en funció de les capacitats intel·lectuals i motrius dels participants.

En la primera categoria van participar de 5 equips. Salvador Seguí de Lleida va ser el guanyador invicte d’aquesta categoria; ASVOLCALL Down Lleida van ser segons, seguits per Special Olympics Andorra, Alba Stars i Força Lleida ASPROS Unipreus.

En la segona categoria van jugar 5 equips; La Llar de Sant Josep de Lleida va ser el campió d’aquesta categoria sense cedir cap derrota; els tres següents equips a la classificació van quedar empatats en victòries i derrotes (2-2) quedant en el següent ordre: CB Balaguer vermell segon, CB Mollerussa ACUDAM tercer i Sedis Airam quart. Va tancar la classificació l’equip ASPROS Força Lleida.

La tercera categoria va comptar amb 2 equips. L’ASVOLCALL Down Lleida B i el CB Balaguer Blanc, que van disputar un partit molt igualat que es van emportar els del Segrià.

PROVES ADAPTADES

A les proves adaptades de nivell IV, van competir 33 esportistes repartits en 14 equips i en tres sèries diferents.

Grup 1:

  • Casa nostra femení: 5è (Lluïsa i Maria)
  • Empresseguera femení: 2n (Laura i Encarna)Grup 2:
  • Casa nostra masculí: 1r (Santi i Montoya)
  • Empresseguera masculí: 3r (Jose i Isma)Grup 3:
  • Casa nostra masculí: 2n (Josep i Ximenez)
  • Empresseguera masculí: 4t (Bruno i Nieto)