Aspros

La Fundació Aspros presenta la VII cursa Aspros-SiC24 “Nosaltres també podem!”

Aquest matí hem presentat la nova edició de la seva cursa inclusiva “Nosaltres també podem!” que, per segon any consecutiu, compta amb el patrocini principal de SiC24, empresa lleidatana especialitzada en sistemes de seguretat i control. A l’acte hi ha estat present el Guillem Farran, responsable de la cursa; Josep Reig, responsable del departament comercial de SiC24; i Desiré Breznes, vinculada a la Fundació Aspros i una de les organitzadores de la cursa.

L’esdeveniment esportiu, que es celebrarà el proper 24 de setembre durant el matí al Parc de l’Aigua de Lleida, es presenta com una gran oportunitat per a demostrar i donar visibilitat a les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i problemàtica de salut mental, ja que són elles les encarregades d’organitzar la cursa. A més, també participen com a corredors i corredores durant la jornada. En aquest sentit, Breznes ha indicat que “Nosaltres també podem! no és només un nom, sinó que va més enllà, ja que és un projecte creat per les persones amb discapacitat intel·lectual, i ja van set edicions. Estem molt contents que segueixi endavant”.

Tots els beneficis recaptats es destinaran a projectes impulsats per la Fundació Aspros que busquen la promoció de l’esport inclusiu i la vida saludable entre les persones amb discapacitat intel·lectual i problemàtica de la salut mental.

Inscripcions ja obertes

Les persones que vulguin assistir a la cursa, ja poden apuntar-se a les diferents modalitats que s’ofereixen a través de la web www.iter5.cat: cursa 10K, cursa 5K, caminada 5K i curses infantils. Totes les persones participants s’emportaran la samarreta i la bossa oficials de la cursa amb productes de SiC24, BonÀrea i Torrons i Mel Alemany. Enguany, s’espera la participació d’unes 650 persones. Les inscripcions finalitzen el dijous 21 de setembre a les 14h.

Una jornada familiar

Durant tot el dia, al Parc de l’Aigua es duran a terme activitats paral·leles a les curses i a la caminada, com activitats infantils o una llonganissada popular per a totes les persones participants. A més, es farà un sorteig entre els infants que hagin competit a la cursa, amb premis com entrades per a PortAventura World i una subscripció a Disney+, gentilesa de SiC24.

Grans premis per les persones guanyadores

Aquesta setena edició destaca per la gran quantitat de premis que poden aconseguir les persones guanyadores de les curses 10K, 5K i les infantils, tots aquests, aportacions de les empreses que patrocinen l’esdeveniment.

D’entre els premis en destaquen: impressores Ricoh, targetes regal valorades en 100€ i 20€ de Wala, ampolles de vi de Lagravera, packs de productes d’higiene de la Farmàcia de Dalt, lots de productes d’alimentació esportiva de Chimpanzee, packs degustació de menjar africà de Mom Koumba, invitacions per a la Marató Vithas Lleida, packs de material escolar d’Ofilleida i llibres infantils sobre alimentació i receptes saludables de Ramon Barri Foundation.  

Suport essencial d’empreses compromeses

L’edició d’enguany ha marcat rècords en el nombre d’empreses que han volgut col·laborar per fer realitat aquesta iniciativa d’esport inclusiu, demostrant, d’aquesta forma, la seva implicació i sensibilitat vers el projecte de la Fundació Aspros.

SiC24 torna a repetir com a patrocinador principal, i també ho fa l’Horta de Lleida com a entitat col·laboradora especial. Com a patrocinadors or trobem ActelGrup i SP Activa. També, una vintena més d’empreses compromeses s’han volgut sumar a la cursa: B. Biosca, Carrocerías Esquerda, Construccions Pallàs, Ilser Grup, Ilerfred, Lleidamòbil, Wala, Sistemas Digitales Ricoh, Coca-Cola, Torrons i Mel Alemany, Lagravera, Chimpanzee, BonÀrea, Farmàcia de Dalt, Mom Koumba, Ofilleida, Ramon Barri Foundation, Vithas Lleida, Edorteam, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Grupo Billingham i Rollup Barcelona.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials per estar al cas de tot: @fundacioaspros