Aspros

La Fundació Aspros celebra la primera jornada de professionals del 2024

El passat divendres 26 de gener de 2024 la Fundació Aspros va celebrar la primera jornada de professionals del 2024, una trobada en la qual va reunir més de 150 professionals dels diferents centres i serveis de l’entitat.

Durant l’acte institucional, que va estar presentat per la Laura Gallego, vinculada a l’entitat des del 2011, i el Jordi Badia, professional de l’equip de Llars Urbanes, es van donar a conèixer les línies i objectius estratègics que l’entitat treballarà per aconseguir al llarg d’aquest 2024, així com la nova estructura organitzacional de la Fundació, que segueix un model focalitzat en la governança democràtica i en l’Atenció Centrada en la Persona.

A banda d’això, diferents professionals i persones ateses de l’entitat van presentar als seus companys i companyes dos projectes innovadors que s’han impulsat en els darrers mesos. D’una banda, el projecte d’Accessibilitat Cognitiva i CAA Fem-ho fàcil, encarregat de validar i adaptar textos, espais i l’entorn perquè siguin accessibles per a totes les persones. D’altra banda, el projecte TEA, vinculat a la Llar Urbana Cappont i al centre ocupacional Ciutat Campus, a través del qual s’ofereix acompanyament a les persones amb diagnòstic TEA des d’una perspectiva comunitària i integral.

La jornada institucional va acabar amb el monòleg del Marc Buxaderas, un jove amb paràlisi cerebral que busca la normalització de la discapacitat a través de l’humor. Finalment, els i les professionals van gaudir d’un sopar de germanor d’allò més divertit!