Aspros

Espais lúdics i salut de la Diputació de Lleida

En aquest darrer trimestres de l’any, un total de més de 100 atesos a la Fundació Aspros han participat en el projecte de Coneixem els  Espais Lúdics i salut de la província de Lleida.

Aquesta iniciativa consisteix en fer sessions per la millora de la mobilització articular i capacitats condicionals, en espais lúdics i salut que ha col·locat la Diputació de Lleida en diferents entorns de pobles i ciutats de la província de Lleida.  La finalitat de projecte ha estat fer les activitats en els espais més propers de cada un dels serveis de la Fundació Aspros,  així les persones ateses, en les propers mesos, podran fer les sessions amb els seus monitors d’atenció directa.

Els centres participants han estat STO Ciutat Campus, STO Entrevies, STO Casa Nostra, STO Sorigue i la residència la Coma, anant amb un total de 8 espais lúdics i salut de la ciutat de Lleida, i 12 pobles de la província de Lleida, entre ells Alpicat, Fondarella, Corbins, Palau d’Anglesola, Albatàrrec.

La professional que ha dissenyat i dirigit les sessions ha estat Marta Montgay. El proper 19 de  desembre és durà a terme la darrera sessió dirigida,i a partir del gener cada servei amb els monitors d’atenció directa ja establiran les seves intervencions.