Aspros

Els clients: Elixirs de Ponent

“És un plaer col·laborar amb gent que realitza una bona feina i té fins i tot més il·lusió que tu mateix per fer-la”. Són les paraules de Gerard Barsalà, gerent de l’empresa Elixirs de Ponent d’Almacelles, dedicada a l’elaboració de licors naturals amb productes de proximitat. La relació d’Elixirs de Ponent amb Servilogic, el Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació Aspros, es va iniciar al mateix temps que Barsalà fundava el seu projecte.

Servilogic ha sabut captar les necessitats d’una empresa familiar com Elixirs de Ponent. Barsalà explica que “Servilogic ens permet créixer sense deixar de ser petits”. Elixirs és una altra de les companyies que aposta per la responsabilitat social i confia en els nostres serveis. Barsalà recorda que fa tres anys “tenia la idea clara que una part del treball i de l’activitat hauria de ser social”.

L’essència de treballar des de l’origen

Mantenir l’essència de treballar el producte des de l’origen, “consentint-los cada dia”. Aquesta és un altre dels avantatges que suposa per Barsalà estar amb Servilogic. El gerent d’Elixirs de Ponent creu que els nostres serveis han representat una “bona solució”, que ha afavorit col·laboracions en àmbits com l’etiquetatge, la logística, l’enviament de comandes a clients, el ‘packaging’ o les vendes on-line. “Vam començar a poc a poc, però de seguida ens vam entendre”.

Les persones, per davant de les màquines

Barsalà recorda que l’aposta d’Elixirs de Ponent amb Servilogic té molt a veure amb una inversió en personal per davant de la maquinària. El compromís, la il·lusió i l’entrega dels nostres treballadors són alguns dels valors que destaca el nostre ‘partner’. És que ell considera que atorga un valor afegit al seu producte.

Col·laborar amb un Centre Especial de Treball (CET), afegeix Barsalà, pot semblar un món desconegut, però “recomano l’experiència al 100% perquè és molt enriquidora”. Mirant el futur, Elixirs de Ponent creu que continuarà utilitzant el nostre servei perquè “anar del braç de Servilogic és garantia d’èxit”.

Servilogic, el Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació Aspros, és un servei adreçat específicament a pimes, que ofereix espai logístic per la recepció d’un producte, la seva col·locació, la manipulació, l’estocatge i l’enviament.